Posted on

Moncler Affton Frakk Menn Down Black

Hvis du har tenkt å investere i det ikoniske franske merkevaren, er det nå en god tid.
Det er definitivt noe om Monclers ikoniske pufferjakker – så mye, faktisk at det er enkeltproduktet som har definert merket. Jakkene selv har blitt en av de mest premium og ettertraktede gjenstander i verden, og det er ikke lett å ringe. Lett, varmt og best av alt, Moncler-merket, den franske etikettens signaturjakke har alle kjennetegnene til et ikon: bryter inn i den offentlige bevisstheten og blir et symbol på de som vet inkludert. Hva kan være mer fransk, aprés ski-chic enn det? Moncler Genius, det er hva.
For de som ikke er kjent, har Moncler lansert sitt eget, veldig geni (yep) prosjekt som heter, du gjettet det, Moncler Genius. Moncler (som alle de kuleste merkene) har gått sin egen måte, og henter seks kjente designere for å ta roret til en bestemt samling, og slippe hver måned eller så. Valentino er Pierpaolo Piccioli, Simone Rocha, Craig Green, Noir Kei Ninomiya, Fragment Hiroshi Fujiwara og Francesco Ragazzi av Palm Angels er seks av de bekreftede, avslørt under kjøp Moncler merkevarens stavende presentasjon på Milan Fashion Week i februar, hvor du sannsynligvis så Piccioli’s hyped- opp, ultra slanke versjoner av den klassiske Moncler jakken. Hvis du ikke gjorde det, må du sjekke billig moncler jakke dem ut, ASAP.


“Verden har forandret seg,” Remo Ruffini, styreformann og administrerende direktør i Moncler, sier om endringen i modellen, som ligger i en ny epoke. “Den digitale tiden har gitt oss en ny styrke. Forbrukeren ønsker et mindre filtrert, mer direkte og fremdeles kontinuerlig forhold. Denne strategiske retningsendringen er svaret på dette spesifikke behovet, så vel som et ønske. ”
Hver designer, som presenterer sin egen ta på Moncler jakken, har kjøpt sin egen berøring til arvemerket – og resultatene er ekstraordinære.
Men Moncler har heller ikke gjort unna med internt design. I stedet feirer Moncler 1952 året hvor varemerket ble grunnlagt i en liten landsby i Haute Savoie-fjellene. Slaget for å introdusere en ny samling av jakker, yttertøy og skjerf, har teamet jobbet med vitaminhudet farger, inkludert oransje, blå, rød, intens lilla og grønn for å skape et sport-inspirert kapsel sett for å ha hver vinter elsker lykkelig. Etter Genius Projects tidslinje, er den offisielle lanseringen slated for kopier Moncler  september.


Kombinere grafiske utskrifter (tenk: Navaho-motiver) og logomania, Moncler 1952 fôrer formelt navnene på berømte skisteder, Sankt Moritz, Aspen, Gstaad, Zermatt og Megève, på t-skjorter og jumpers fronter. Bruk din sport på ermet, både på og utenfor bakken.
For en merkevare som er fokusert på aktiv moteklær, er samlingen i 1952 gode nyheter for langvarige fans av merkevaren og nykommerne også – og siden det er både herre og dame-klær, kan du definitivt stjele favorittbrikken fra kjæresten din. Vinn vinn!
. Jeg må innrømme at jeg var ganske bortskjemt med Canada Goose Hutterite, men rabatt Moncler jeg har vært hyggelig overrasket over varmen til Moncler.
Til slutt ville jeg sette varmen på nesten hals og nakke med CG, men med en liten kant til Canada Goose. Men denne jakken vil definitivt være tilstrekkelig i en hard vinter hvor temps er på lavt nivå på 5 – 10F og det er mye snø.
Stylistically, Moncler har designet en utmerket jakke. Den svarte fargen på jakken er akkurat: ikke for skinnende eller for matt. Det er imidlertid litt mer utad flare mot bunnen av jakken som jeg ikke likte.
Materialene er eksepsjonelle: glidelåser, hette, krage, mansjett og selve stoffet er topp.
Også det er ingen mangel på lommer og lagringsplass, så det er behagelig.
Og det har Moncler-cachen. Moncler-merket synes å ha spredt seg globalt i disse dager. Du kan billig Moncler vurdere det som en god eller dårlig ting, men jeg bryr meg heller ikke, så lenge det ser bra ut og får jobben gjort.
Et notat om størrelsesorden: det går vanligvis stort. Så sørg for å prøve det først. Jeg liker en slankere fit jakke og min endte opp med å være mer puffy enn forventet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *