Posted on

2014 Ny! Moncler Down Coat Anbefalte kvinner Slim Windproof Army Green

Opprinnelsen Navnet på navnet avslører sine røtter: Moncler-merket ble opprettet for omtrent 60 år siden fra en forkortelse av Monestier de Clermont, en fjellby nær Grenoble i Frankrike. Det var her at i 1952 grunnla René Ramillon og Andrè Vincent selskapet, som i utgangspunktet var dedikert til sports klær til fjellklatring. «2013 Ny! Moncler Down Coat Utvalgte kvinner Slim Windproof Army Green «, et annet flott arbeid fra moncler.Its filler av hvitt gås vær har gjort kappen ekstraordinært varm og lett; Med unik stil, luksus og eleganse kan brukerne ha en typisk smakstiltrengelighet og grace. Det vil sikkert hjelpe deg med å se så mye inn. Selv i kopier Moncler kjølig vinter kan du fortsatt ha en ekte personlighet og være full av sjarm i den. Vel, hva venter du på. Bare kom til vår hjemmeside og få din favoritt «Moncler Coats Womens «
Jeg ender opp med å reise til Europa mye om vinteren, så jeg har blitt ganske ekspert på å rabatt Moncler vurdere de beste kvinners vinterreise og pufferjakker (som må være stilig, slank, varm og pakkbar).


Det er ingen Paris om våren for meg, uten å ha blomster i håret mitt for Sveriges sommersolverv,moncler strøk salg  ingen dristige dager seiler rundt Hellas. Nei, i stedet finner du meg i fem lag med klær og en puffy (men slank montering!) Frakk i underfrysende temperaturer på Stockholms julemarked. Eller pakke sammen i min elegante faux pels over en dampende kopp goulash i en Budapest kafé. Eller vandre Marais på en skyfri, grå regnfull dag i min fargerike reise regnfrakk. Til tross for kysten ville jeg ikke ha det på noen annen måte – det er ingen tid å besøke Europa som vinteren.
Det er ikke at jeg prøver å unngå Europa i bedre vær, falsk Moncler men min kjærlighet til europeiske julemarkeder, billige vinterpriser og tynne folkemengder betyr at jeg ofte reiser til Europa om vinteren. Det betyr også at jeg har gått ut på å finne ut hva jeg skal ha på vinterferie til Europa. Mens jeg skal dekke andre kvinners vinterreiser (hansker, hatter, lange undertøy) i et fremtidig innlegg, og jeg har allerede dekket mine favorittstilte kvinners vinter reise sko i dette innlegget (klikk her), handler dette innlegget om den beste vinteren reise jakke for kvinner.
Du kan tenke «å ha en vinterjakke, jeg tar bare med på mine reiser.» Men mine omfattende vinterreiser har lært meg det er best å planlegge litt mer på å finne den ideelle jakken. En kappe for å reise er litt annerledes enn for hver dag – mens du kanskje trudge bygatene dine i en gigantisk, uflatterende parka og ta den av umiddelbart på reisemålet ditt, når du reiser til en ny by sjansene, vil mye av tiden din være brukt utendørs. Og de fleste av bildene dine vil være med vinterjakken, så du kan også finne en som ser søt nok ut for de Instagram-bildene.
2014 Ny! Moncler Down Coat Utvalgte kvinner Slim Windproof Army Green «, et annet flott arbeid fra moncler.Its filler av hvitt gås vær har gjort kappen ekstraordinært varm og lett; Med unik stil, luksus og eleganse kan brukerne ha en typisk smakstiltrengelighet og grace. Det vil replika Moncler sikkert hjelpe deg med å se så mye inn. Selv i kjølig vinter kan du fortsatt ha en ekte personlighet og være full av sjarm i den. Vel, hva venter du på. Kom akkurat inn på vår hjemmeside og få din favoritt Moncler Coats Womens.Brand: MonclerSleeve: Long SleeveFiller: 90% hvit goose downLining Materiale: PolyesterStyle segmenter: EnglandFabric Material: NylonPlate type: Slim typeDri ren eller maskin washSignature logo patchLining Materiale: NylonLining Materiale: PolyesterBrand nytt med pakking med tagShort styleHot sell.About Moncler: Moncler er forkortelsen av Monestier de Clermon, et berømt frankrikemerke for strøk. I dag er moncler leder i vinterduk når kulden vinter kommer, vi er vant til å tenke på enten varmeren hjemme eller oppblåst klær, som kan holde oss varme, moncler strøk gir oss et annet inntrykk av vinteren. Vi trenger ikke å være redd for vinteren mer, bare fordi vi ha «Moncler Down Coats Womens».  beste Moncler Hvorfor velge Moncler Blant så mange forskjellige merke jakker, som er din favoritt? Mange mennesker vil rope ut «moncler jakker». Men hvorfor? Hvorfor så mange velger moncler enn noe annet merke? Moncler jakker er hele jakker materialer hypertermi desinfisert for å unngå allergiske materialer, gjør deg tett og trygg. Det viktige fremskrittet kanskje at moncler jakker er designet for å passe for alle forskjellige kroppsstiler, perfekt Moncler det er ikke bare en lucury material maker, men også forskudd teknologi utnytte.

Legg att eit svar